Renovatiecoördinator

Al eens gedacht aan een renovatiecoördinator?

Er zijn een heleboel beslissingen te nemen als u uw woning gaat renoveren. Wat kan u een renovatiecoördinator voor u betekenen?

Geld besparen. Stress ontnemen. Projectbegeleiding van van A tot Z.

Samen werken aan uw project

Heeft u zelf weinig kennis van alles wat met bouw te maken heeft, dan is professioneel advies van een vakman altijd aangeraden. Dankzij onze know-how en ervaring in de bouw, kunnen wij onze klanten een volledige opvolging aanbieden van hun verbouwingsproject.

 1. Analyse maken van de bestaande woning
  Is er schade die hersteld moet worden? Is de elektriciteit conform? Mogen we die muur uitbreken? Is de fundering in orde?
 2. Verbouwingsplan opmaken
  Deadline? Zijn er werken die u zelf kan uitvoeren? Welke werken doen we best eerst?
 3. Budgetcontrole
  Een raming maken van de totaalprijs, budget voorzien voor onvoorziene omstandigheden, offertes opvragen & vergelijken (o.a. prijs / kwaliteit van materiaal).
 4. Uitgevoerde werken controleren
  Wij controleren het uitgevoerde werk van uw aannemers en kijken of alles conform afspraak is uitgevoerd op een kwalitatieve manier.

Uw voordelen

 1. Wij vergelijken de offertes voor u op kwaliteit / prijs, of we voeren de werken zelf uit met ons eigen team waarbij we u niet alleen de beste prijs, maar ook de beste service kunnen garanderen. Alles onder 1 dak.
 2. U bespaart een hoop tijd doordat wij de opvolging en de werken aansturen & coördineren.
 3. Wij helpen u met de typische valkuilen!  Vanwege onze jarenlange ervaring in allerlei soorten bouwprojecten en kennen daardoor de mogelijkheden, zowel de verwachte als de onverwachte.
 4. Wij blijven steeds binnen budget en adviseren u dus ook naargelang.