Renovatieadvies

Renovatieadvies aan huis

Gaat u verbouwen? Dan kan het advies van een ervaren vakman goud waard zijn! Vanwege onze jarenlange ervaring in allerlei soorten bouwprojecten en kennen daardoor de mogelijkheden, zowel de verwachte als de onverwachte.

Wij komen tot bij u om alles in detail te bespreken.

Vrijblijvend advies voor uw renovatieproject

U heeft een woning die gerenoveerd moet worden? U wilt een woning kopen die gerenoveerd moet worden, maar alvorens u zich in een avontuur stort, wilt u toch liefst professioneel advies?

 1. Analyse maken van de bestaande woning
  Is er schade die hersteld moet worden? Is de elektriciteit conform? Mogen we die muur uitbreken? Is de fundering in orde?
 2. Valkuilen
  Vanwege onze jarenlange ervaring weten we als geen ander wat de aandachtspunten zijn bij elk type renovatieproject.
 3. Budget
  Is uw budget realistisch? We geven u advies over materialen, welke werken belangrijk zijn, eerst moeten uitgevoerd worden, etc.

Van coaching tot coördinatie

In dat geval treden wij op als renovatiecoördinator. Wij controleren het uitgevoerde werk van uw aannemers en kijken of alles conform afspraak is uitgevoerd op een kwalitatieve manier. Of indien u wenst, voeren wij de werken zelf uit met een ons professioneel team van vakmannen zodoende we u de best mogelijke prijs, een perfecte opvolging en deadline kunnen garanderen.

Uw voordelen

  1. U krijgt een realistisch beeld van de omvang van de werken, de valkuilen en de kosten.
  2. U weet nu waaraan u begint en of u uw verwachtingen moet bijstellen.
  3. U kan altijd op ons terugvallen wanneer u aan uw project begint: coaching van doe-het-zelvers, coördinatie tot uitvoering van de werken.